Texas Forlænger 81 cm

kr. 199,00
Forlænger til BMZ5800 batteri-multibuskrydder.Forlængerstykket er 81 cm langt (giver en effektiv forlængelse på 74,5 cm), og isættes mellem motor- og sav/hækkelipperenheden, når man skal beskære grene og klippe hæk højt oppe.Den passer kun på BMZ5800! … læs mere her

Er Forlænger 81 cm på lager?

Annonce
Køb Forlænger 81 cm
SKU: 5714829040479
Categorys:

Beskrivelse

  • Navn: Forlænger 81 cm
  • Pris: kr. 199.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
Forlænger 81 cm

Mange leder efter den billigste Forlænger 81 cm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Forlænger 81 cm fra Texas

Skal der nyt grej til i haven – uanset om det er maskiner eller redskaber, så vil denne Forlænger 81 cm fra Texas.dk være behjælpelig for dig. Og tak fordi du besøger vores side med det helt store udvalg af haveredskaber. Trænger din græsplæne til kærlighed, er dit første gode træk at starte med de rigtige ting. Udvalget af maskiner og redskaber til haven eller parken er stort, og det giver dig den bedste start i jagten på noget, der har de egenskaber, du leder efter. Det er uden betydning om, dit næste skridt er at skifte en reservedel eller slå græsplænen; vi har gjort en dyd ud af at samle de redskaber, andre også har købt til samme opgave.

Køb Texas Forlænger 81 cm online

Forlænger 81 cm kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Stang. Du får oven i købet hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Forlænger 81 cm hos onlineshoppen Texas A/S, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe TEXAS Forlænger 81 cm online

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas Forlænger 81 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forlænger til BMZ5800 batteri-multibuskrydder. Forlængerstykket er 81 cm langt (giver en effektiv forlængelse på 74,5 cm), og isættes mellem motor- og sav/hækkelipperenheden, når man skal beskære grene og klippe hæk højt oppe. Den passer kun på BMZ5800!