Texas Rider 6110E

kr. 10.999,00
Kompakt lille rider som er nemt at kommer rundt med. Velegnet til haver mellem 600-1200 m2.Den integrerede opsamler på 150 l. efterlader plænen uden græsrester. El-start gør det nemt at starte motoren.Opsamlerkassen kan let tømmes fra sædet, ved at lø … læs mere her

Er Rider 6110E på lager?

Annonce
Køb Rider 6110E
SKU: 5708906984312
Categorys:

Beskrivelse

  • Navn: Rider 6110E
  • Pris: kr. 10999.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
Rider 6110E

Mange leder efter den billigste Rider 6110E på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Rider 6110E fra Texas

Når du står og mangler en ny maskine eller haveredskab, så vil denne Rider 6110E fra Texas.dk give dig en rigtig god løsning. Og vi er taknemlige for at du besøger vores side med måske Danmarks bedste udvalg af havemaskiner. Når din græsplæne trænger til at blive plejet, kræver det noget af dine redskaber og af dig. Vores vare katalog er omfattende, og det giver dig den bedste start i jagten på noget, der er den hjælp, der skal til i haven. Det er underordnet om, du nu skal til at få styr på ukrudtet i dine bede eller gøde din græsplæne; vi har gjort en dyd ud af at samle de ting, som du får brug for.

Køb Texas Rider 6110E online

Rider 6110E kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Havetraktor. Der følger også hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Rider 6110E ved den velkendte shop Texas A/S, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg dette produkt. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe TEXAS Rider 6110E online

Husk at når du køber varer i webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas Rider 6110E”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kompakt lille rider som er nemt at kommer rundt med. Velegnet til haver mellem 600-1200 m2. Den integrerede opsamler på 150 l. efterlader plænen uden græsrester. El-start gør det nemt at starte motoren. Opsamlerkassen kan let tømmes fra sædet, ved at lø